Vélemények

  

"Szeretnénk majd valamikor újra jót bulizni, mert hiper-super jól éreztem magam! Remélem hamarosan sikerül összehoznunk. Igyekszünk majd azon lenni,hogy újra meghallgassunk benneteket. Ritka ilyen jó csapatot hallani manapság, aki élőben ilyen jól nyomja mint ti. Nem utolsó sorban pedig nagyon emberi-humán közelségűek vagytok. Imádtok zenélni a közönségnek,és szeretitek az embereket. Jó érzés volt. Sok sikeres fellépést kívánok nektek!" (Mária)

  

 "Ha esküvőre, buliba zenekart kerestek, őket nagyon tudom ajánlani! Profi hangzás, nagyon jó hangú énekes és nincsenek elszállva, nem pihennek fél óránként. Nagyon jó csapat a mi esküvőnkön ők voltak és ez nagyon jó választás volt!" (Lilla)

  

 "Még egyszer szeretném megköszönni a szombati odaadó munkát és profizmust Mindenkinek! Ritkán van úgy, hogy a csapat minden tagja profi és minőségében támogatja a ceremónia és az este minden pillanatát. Ezt az esküvőt sikerült ekképpen abszolválni! Nóri és Dávid nagyon elégedett volt mindennel, és ez Nélkületek nem sikerülhetett volna! Remélem, lesz alkalmunk még sok közös esküvőre/rendezvényre! (Péter, ceremónia-mester)

  

 "Mi nagyon elégedettek voltunk veletek! Szuper volt a zene, igazi profi csapat vagytok!" 

 

 "Szeretnénk még egyszer megköszönni nektek, hogy jó kis bulit csaptatok az esküvőnkön. Külön köszönet a More than words-ért, pont olyan volt, mint ahogy elképzeltük!! :) További jó zenélést!" (Erika és Barna)

 

 "Sziasztok Fiúk! Jó volt Veletek dolgozni, még egyszer köszönöm. Ha kicsi is volt a hely, de annál hatékonyabb! Szép nyarat és sok bulin adjátok át a zene ízét-borsát!" (Erzsi, Nőfély)

 

www.nofely.hu